Manicure & Pedicure

Een manicure of pedicure is een behandeling van de handen of voeten maar vooral van de nagels. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd alsook de velletjes. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie.

Medische pedicure

45 Min. | €28.00

Hierbij knippen en verzorgen we de nagels, verwijderen we likdoorns en overtollige eelt. Behandelen we kloven, eeltranden, verdikte- en ingegroeide nagels. Tot slot krijg je een verzorgende voetcrème.

Boekbaar bij: Kimberly

Pedicure met paraffine bad

60 Min. | €34.00

Bovenop de pedicure krijg je een verzorgende en verzachtende pakking. Ideaal voor mensen met reumatische, artritis aandoeningen, droge en wintervoeten.

Boekbaar bij: Kimberly

Manicure

We brengen je nagels weer op gewenste lengte en vorm. Daarnaast verzorgen we de nagelriemen en krijg je een heerlijke handmassage

 

.

Boekbaar bij: Kimberly

30 Min. | €20.00

Manicure met paraffine bad

Bovenop de manicure krijg je een verzorgende en verzachtende pakking voor de handen. Ideaal voor mensen met reumatische, artritis aandoeningen, droge en winterhanden.

Boekbaar bij: Kimberly

45 Min. | €28.00

Nagels lakken

Geef je nagels na je pedicure of manicure nog een mooi kleurtje. Het lakken van de nagels zit niet standaard in een pedicure of manicure.

Boekbaar bij: Kimberly 

15 Min. | €5.00