top of page
dermaluxled-led-zenzo-tremelo.JPG

Facials

Al onze gelaatsverzorging worden uitgevoerd met de huidvriendelijke professionele producten.

Ze zorgen voor een beeldig resultaat met een instant glow effect en zijn niet getest op dieren. 

​Facials zijn inclusief epileren van de wenkbrauwen.

01

Chocolate en Champagne

Bubbels op je huid tijdens de Oxygen Rx waarbij zuurstof op een veilige manier aan de huid wordt toegevoegd en een heerlijke chocoladegeur in je neusgaten tijdens het enzymen masker. Geschikt voor: - Alle vormen acné - Pigmentatie - Rosacea - Gevoelige huid

02

Oxygen Rx 


Een snelle huid verbeterende facial. Bubbels op je huid tijdens de Oxygen Rx waarbij zuurstof op een veilige manier aan de huid wordt toegevoegd, kalmeert de huid en vermindert rood heden.

03

Moisture infusion + led therapie

Drenk je huid in een langdurige hydratatie. Tijdens deze verzorging maken we gebruik van het Moisture Infusion Mask met Dermalux Led licht therapie.

04

Firming vibrant C

De facial start met een intensieve dubbele reiniging, gevolgd door een peeling met vitamine C polijst kristallen, waarmee de fijne lijntjes in de huid goed worden aangepakt. Deze peeling werkt als een zachte microdermabrasie en geeft een heerlijke sensatie kick.

Upgrade je facial met een extra vochtinbrengende lip verzorging,

of led therapie.

05

AHAVA Mineral detox + Gua sha 


Breng je gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht en geef haar opnieuw energie. Voor een huid die opfrissing en nieuwe energie nodig heeft. Geschikt voor elke leeftijd en huidtype.

06

Calming recovery

Wanneer de huid gestresst en beschadigd is, heeft ze een vocht herstel nodig. Het is een ultra-zachte, luxe gelaatsverzorging die een diepe herstellende hydratatie teweegbrengt, waardoor de huid zacht, gevoed en vernieuwd aanvoelt.

bottom of page