top of page

Alles wat je moet weten ivm

laserontharing

Om jou een veilige en doeltreffende behandeling te kunnen aanbieden, is de keuze van een toestel heel belangrijk. Wij werken met de Milesman Compact diodelaser, een uiterst innovatief toestel van Europese herkomst. 

Wil je alles te weten komen over laserontharing of is het je eerste afspraak, dan raden wij eerst altijd een gratis analyse aan. 

laser-ontharing-permanenteontharing-zenzo.JPG

Voorbereiding:

Voor een optimaal resultaat is het dan ook belangrijk om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de behandeling. Dat wil zeggen: niet meer waxen, plukken of epileren vanaf 3 weken vóór de eerste behandeling.

Scheer je haren een paar dagen op voorhand voor je naar je eerste afspraak komt. Enkele millimeters is voldoende als lengte. Zo kunnen we je haartype nauwkeurig beoordelen en de laser optimaal instellen. Indien je kiest voor full bikini, mag je deze zone de dag voor je afspraak volledig scheren. 

Bij vervolgafspraken scheer je je haren een dag op voorhand zodat de huid gekalmeerd is voor de lasersessie. 

laserontharing-tremelo-gel.JPG

Opgelet:

  • Geen blootstelling aan intens UV-licht (zon en/of zonnebank) vanaf twee weken voor en twee weken na de behandeling. Indien het echt niet anders kan, bescherm je de huid met een sunblock. 

  • Geen self-tanning crèmes tot 1 week voor de behandeling wegens de chemische stof. 

  • Geen deodorant, lotion of crèmes aanbrengen op de te behandelen zone.

laserontharing-tremelo-gel.JPG
IMG_2877.JPG

Hoeveel sessie's heb ik nodig?

Hier kunnen we geen klaar antwoord op geven. Het aantal sessies is namelijk persoonsgebonden en dus afhankelijk van de zone, haar- en huidtype, hormonen, medicatie… 

Je hebt wel al een zichtbaar resultaat na de eerste behandeling. Let wel, de haartjes vallen meestal uit na 10-14 dagen. Na enkele sessies merk je dat de haartjes trager en fijner teruggroeien. Hierdoor verdwijnen ingegroeide haren vrijwel snel. De haartjes worden ook lichter van kleur, je moet minder scheren en je huid voelt zachter. Met als eindresultaat: een satijnzachte huid!

Ook al weet je niet exact hoeveel sessies je nodig hebt, je betaalt maximaal 8 behandelingen, nadien heb je recht op 2 gratis sessies en onderhoud aan -50% (op de geldende prijzen).

bottom of page