Over ZENZO

Schoonheidsinstituut Zenzo is een sfeervol en professioneel ingericht schoonheidssalon gelegen in het centrum van Tremelo.

Om ervoor te zorgen dat je weet wat je van mij kan verwachten, maar ook om jou te laten weten wat ik van jou verwacht hanteren wij onderstaande salonregels:

ZENZO werkt op basis van de volgende uitgangspunten

 1. Wederzijds respect
 2. Klantgerichtheid
 3. Eerlijkheid
 4. Kwaliteit
 5. Service

Het is de bedoeling dat de dienstverlening zodanig tot uw en mijn tevredenheid verloopt dat regels overbodig zijn, maar “goede afspraken, maken goede vrienden”, daarom toch enkele basis salon regels.

Salonregels

 1. ZENZO werkt enkel op afspraak.
 2. Uitgangspunt is dat gemaakte afspraken moeten worden nagekomen. Natuurlijk kunnen er redenen zijn om een afspraak te verschuiven of te annuleren, maar doe dit dan tijdig. Gemaakte afspraken dienen 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Annulering van je afspraak kan telefonisch of per SMS (niet via facebook of email). Zo kan ik de annulering bevestigen.
 3. Word je afspraak niet tijdig geannuleerd dan wordt 50% van de behandeling aangerekend.
 4. Wees tijdig op je afspraak, best kom je 5 minuten op voorhand. (Het heeft geen nut 20 min op voorhand daar te zijn) Indien u na 15 minuten niet aanwezig bent, dient u een nieuwe afspraak te maken of kan u nog geholpen worden met een basis behandeling indien de agenda het toelaat.
 5. Om kunstnagels optimaal te doen houden, is het belangrijk dat er tussen de gel-lagen géén huid, haar of stof ligt. Daarom liever geen toiletbezoeken, krabben aan haar of huid, bellen of sms’en… tijdens de behandeling.
 6. Roken in het salon alsook rookpauzes tijdens de behandeling zijn niet toegestaan.

 Onze merken

[Best_Wordpress_Gallery id=”19″ gal_title=”Merken Schoonheidsinstituut Zenzo”]